fbpx
Novas promoções

Je verkooprechten op Amazon.nl zijn verwijderd

96

Hallo,

Je verkopersaccount op Amazon.nl is gedeactiveerd in overeenstemming met sectie 3 van de Business Solutions Agreement van Amazon. Je productvermeldingen zijn uitgeschakeld. Middelen worden niet aan je overgedragen, maar worden vastgehouden in je account terwijl wij met je samenwerken om dit probleem aan te pakken. Dit kan tot 90 dagen duren, maar middelen kunnen langer worden vastgehouden. Verzend alle openstaande bestellingen om een verdere impact op je account te voorkomen.

We hebben geconstateerd dat je account is gerelateerd aan een account dat niet kan worden gebruikt om te verkopen op onze site. Als gevolg hiervan mag je niet meer verkopen op Amazon.nl.

Hoe kan ik mijn account opnieuw activeren?

Volg de onderstaande stappen om dit verkoopaccount opnieuw te activeren:

  1. Je moet eerst alle accounts die zijn afgedwongen wegens overtreding van het beleid opnieuw activeren door één beroep in te dienen voor elke afdwinging. Volg de instructies in de communicatie die voor dat account is ontvangen.

  2. Je kunt ook een beroep indienen op afdwingingen door je aan te melden bij je primaire Seller Central-account en toegang te krijgen tot je prestatiemeldingen voor elke regio waarin je een account exploiteert. Dien een beroep in voor alle accounts, behalve voor het account dat is gedeactiveerd voor een gerelateerd account, door op de knop Beroep indienen te klikken in de melding die voor elk account is ontvangen.

  3. Zodra je dat account opnieuw hebt geactiveerd, dien je een beroep in om het huidige account opnieuw te activeren met behulp van deze link: https://sellercentral.amazon.nl/performance/notifications. Wanneer je het beroep indient, moet je ons de naam van het account dat opnieuw is geactiveerd en de datum van heractivering verstrekken.

Wat als ik geen eigenaar ben van de afzonderlijke account(s)?

Als je van mening bent dat je niet de eigenaar bent van de afzonderlijke account(s), volg dan de onderstaande stappen:

  1. Als je ooit eigenaar was van het account/eigenaar was van de rechten, maar niet langer eigenaar bent/geen accountrechten meer hebt, dien dan een beroep in na deze https://sellercentral.amazon.nl/performance/notifications en verstrek ondersteunende documentatie om aan te tonen dat je niet langer eigenaar bent van het account of geen relatie meer hebt met dit account. Ondersteunende documentatie kan bestaan uit verkoopakte, koopovereenkomst of overeenkomst voor bedrijfsoverdracht, beëindiging van het contract, enz.

  2. Als je nog nooit eigenaar bent geweest van een afzonderlijk account en van mening bent dat deze deactivering onterecht was, dien je een beroep in na deze https://sellercentral.amazon.nl/performance/notifications en bevestig je dat dit account niet van jou is. Als we de claim niet kunnen onderbouwen, wordt je account niet hersteld en mag dit account in de toekomst geen zaken doen op Amazon.

Wat gebeurt er als ik de gevraagde informatie niet verstuur?

Als je geen geldig beroep indient of ervoor kiest om geen beroep in te dienen tegen de deactivering, kun je na 90 dagen volgend op deze melding afzonderlijk een uitbetaling van middelen aanvragen door contact op te nemen met disbursement-appeals@amazon.nl. We zullen een afzonderlijk onderzoek uitvoeren om je account te evalueren en als we constateren dat je misleidende, frauduleuze of illegale activiteiten hebt verricht; of onze systemen hebt misbruikt of herhaaldelijk ons beleid hebt geschonden dat onze klanten en verkooppartners beschermt, kunnen we sommige of alle middelen op je account inhouden.

Met vriendelijke groet,

Team voor verkoperprestaties

https://www.amazon.nl

 

Was deze e-mail nuttig?

If you have any questions visit: Seller Central

To change your email preferences visit: Notification Preferences

Copyright 2020 Amazon, Inc, or its affiliates. All rights reserved.

Amazon Services Europe S.à r.l.

38 avenue John F. Kennedy

L-1855 Luxembourg

Handelsregisternummer Luxemburg: B-93815

Gewerbelizenznummer: 132595

USt.-Identifikationsnummer Luxemburg: LU 19647148

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

A Lojália é um site buscador de descontos, cupons de descontos e também é um comparador preços de serviços e produtos. Na Lojália, você encontrará informação sobre serviços de limpeza, desentupidoras em sua região, construção... e produtos farmacêuticos, alimentícios, eletrônica, moda, casa, mesa e banho.

Em relação aos medicamentos, informamos que não comercializamos, não indicamos, não receitamos, nenhum tipo de medicamento. Essa função cabe exclusivamente a médicos e farmacêuticos.

Não consuma qualquer tipo de medicamento sem consultar seu médico.

Com a Lojália você pode comparar preços de remédios e alimentos e outros produtos na maior base de dados do Brasil.

X
%d blogueiros gostam disto: